Подаръци

Зарадвай любим човек с перфектния подарък! Разгледай разнообразието от подаръци, предлагани от Унимаг.

Grid View:
Quickview

Ангелчета Tea for One

(0)
24.99лв.

Луксозен комплект за чай, съчетание на чайник, чаша и чинийка, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Подходящ за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, съдовете от тази с..

Quickview

Ангелчета к-кт 2 бр. чинии

(0)
13.99лв.

Комплект от 2 чинии, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Подходящ за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. Цената включва луксозна подаръчна кутия с размери – 20 см. Размер на чинии : Ø 19,5 см. Стилен..

Quickview

Ангелчета к-кт 2 чаши Royal Mug

(0)
29.00лв.

 Стилни чаши, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, тази серия ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Цената включва луксозна подаръ..

Quickview

Ангелчета к-кт 2 чаши матине

(0)
26.00лв.

Комплект от 2 стилни чаши с 2 чинийки с нежни ангелчета, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, съдовете от тази серия ще допринесат за изискания вид на масата по врем..

Quickview

Калъфки за възглавници - Beast & Beauty

(2)
25.00лв.

Комплект от две бели калъфки с печат Beast & Beauty. Изработени са от мека памучна материя с висококачествен директен (dtg) печат върху плата, без опип и с висока устойчивост на пране. Размерът на калъфките е стандартен - 50см на 70см с 2см декоративен кант...

Quickview

Калъфки за възглавници - King & Queen

(0)
25.00лв.

Комплект от две бели калъфки с печат King & Queen. Изработени са от мека памучна материя с висококачествен директен (dtg) печат върху плата, без опип и с висока устойчивост на пране. Размерът на калъфките е стандартен - 50см на 70см с 2см декоративен кант...

Quickview

Калъфки за възглавници - Kiss

(0)
25.00лв.

Комплект от две бели калъфки с печат Kiss. Изработени са от мека памучна материя с висококачествен директен (dtg) печат върху плата, без опип и с висока устойчивост на пране. Размерът на калъфките е стандартен - 50см на 70см с 2см декоративен кант...

Quickview

Калъфки за възглавници - Mr. & Mrs.

(0)
25.00лв.

Комплект от две бели калъфки с печат Mr. & Mrs. Изработени са от мека памучна материя с висококачествен директен (dtg) печат върху плата, без опип и с висока устойчивост на пране. Размерът на калъфките е стандартен - 50см на 70см с 2см декоративен кант...

Quickview

Калъфки за възглавници - Mr. Right & Mrs. Always Right

(0)
25.00лв.

Комплект от две бели калъфки с печат Mr. Right & Mrs. Always Right. Изработени са от мека памучна материя с висококачествен директен (dtg) печат върху плата, без опип и с висока устойчивост на пране. Размерът на калъфките е стандартен - 50см на 70см с 2см декоративен кант...

Quickview

Калъфки за възглавници - My Side --> Your Side

(0)
25.00лв.

Комплект от две бели калъфки с печат My Side --> Your Side. Изработени са от мека памучна материя с висококачествен  директен (dtg) печат върху плата, без опип и висока устойчивост на пране. Размерът на калъфките е стандартен - 50см на 70см с 2см декоративен кант. ..

Quickview

Калъфки За Възглавници - The King & His Queen

(0)
25.00лв.

Комплект от две бели калъфки с печат The King & His Queen. Изработени са от мека памучна материя с висококачествен директен (dtg) печат върху плата, без опип и с висока устойчивост на пране. Размерът на калъфките е стандартен - 50см на 70см с 2см декоративен кант...

Quickview

Чаши За Влюбени - King & Queen

(0)
16.90лв.

Комплектът чаши за влюбени - King & Queen съдържа две чаши, като всяка чаша е опакована в самостоятелна кутия. Отпечатъкът е от двете страни на чашата. ..

Quickview

Чаши за влюбени - Mickey and Minnie Mouse

(0)
16.90лв.

Комплектът чаши за влюбени - Mickey and Minnie Mouse съдържа две чаши, като всяка чаша е опакована в самостоятелна кутия. Отпечатъкът е от двете страни на чашата. ..

Quickview

Чаши за влюбени - Mr Right & Mrs Awlays Right

(0)
16.90лв.

Комплектът чаши за влюбени - Mr Right & Mrs Awlays Right съдържа две чаши, като всяка чаша е опакована в самостоятелна кутия. Отпечатъкът е от двете страни на чашата. ..

Quickview

Чаши за влюбени - Mr. & Mrs.

(0)
16.90лв.

Комплектът чаши за влюбени - Mr. & Mrs. съдържа две чаши, като всяка чаша е опакована в самостоятелна кутия. Отпечатъкът е от двете страни на чашата. ..

Показва 1 до 15 от 19 (2 страници)