Свети Валентин

Изглед:
Бърз преглед

Ангелчета Tea for One

(0)
24.99лв.

Луксозен комплект за чай, съчетание на чайник, чаша и чинийка, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Подходящ за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, съдовете от тази с..

Бърз преглед

Ангелчета к-кт 2 бр. чинии

(0)
13.99лв.

Комплект от 2 чинии, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Подходящ за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. Цената включва луксозна подаръчна кутия с размери – 20 см. Размер на чинии : Ø 19,5 см. Стилен..

Бърз преглед

Ваза сърца

(0)
19.90лв.

 Ваза сърца с размери 11,5*6*9 см...

Бърз преглед

3D пъзел Porsche 911R

(0)
59.33лв.

Информация за продуктаВсички, които обичат красивите автомобили, ще бъдат доволни от този 3D пъзел на Porsche 911 R. Съберете свой собствен модел на тази емблематична кола.Пакетът съдържа 108 номерирани части от пъзел и инструкции.Размери на сгънатия модел: 32х22х7 см.Подходящ от 9 години.Произведено в Чехия...

Бърз преглед

END087N Колие бяла перла

(0)
61.90лв.

Размер на елемента: 12 ммДължина на синджира: 48 см (+ 5 см удължител)..

Бърз преглед

Ice-Watch 013429 Дамски Часовник

(0)
230.00лв.

Въпреки, че часовниците Ice Watch се появяват на сцената едва преди няколко години, още с появата си те се превръщат в новата модна мания на хиляди хора по света, обединени от общата страст към свежи и уникални идеи за лайфстайл. Ice Watch започват своя път към славата първоначално от Белгия през 2007 година.Ice-Watch 013429 е модел с уникален диза..

Бърз преглед

Olivia Ladies Watch Westwood Bow10032-812 - Дамски Часовник

(0)
320.00лв.

Часовниците на Оливия Уестууд са директно вдъхновени от британската любов към цветята и романтизма, която можете да видите всеки ден във Великобритания. Добавяйки към това вдъхновение оригиналното френско докосване на техния дизайнерски екип, базиран в Париж, Франция.Този нежен модел е от колекцията им Романтика, като има нежни цветя по дисплея, не..

Бърз преглед

Ангелчета к-кт 2 чаши Royal Mug

(0)
29.00лв.

 Стилни чаши, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, тази серия ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Цената включва луксозна подаръ..

Бърз преглед

Ангелчета к-кт 2 чаши матине

(0)
26.00лв.

Комплект от 2 стилни чаши с 2 чинийки с нежни ангелчета, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, съдовете от тази серия ще допринесат за изискания вид на масата по врем..

Бърз преглед

Ангелчета малка чаша

(0)
10.90лв.

Цветна чаша с романтична украса на сърца, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, тази серия ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Цената ..

Бърз преглед

Блузи за влюбени - Beast and Beauty

(0)
41.00лв.

Комплект блузи с дълъг ръкав за двойки - Beast and Beauty. Блузите са изработени от 100% памук...

Бърз преглед

Блузи За Влюбени - King и Queen Camouflage

(0)
46.00лв.

Комплект блузи с дълъг ръкав за двойки - King и Queen Camouflage. Блузите са изработени от 100% памук...

Бърз преглед

Блузи за влюбени - THE KING И HIS QUEEN

(0)
44.00лв.

Комплект блузи с дълъг ръкав за двойки - The King и His Queen. Блузите са изработени от 100% памук...

Бърз преглед

Визитник PIERRE CARDIN класик черна кожа

(0)
18.90лв.

Визитник PIERRE CARDIN класик черна кожа се доставя в луксозна подаръчна кутия с логото на Pierre Cardin. ..

Бърз преглед
Показва 1 до 15 от 75 (5 страници)