Конструктори

Grid View:
Quickview

Детски дървен конструктор за игра - Дъга

(0)
38.90лв.

С този дървен комплект за игра, децата могат да направят безброй различни геометрични форми. Тази играчка стимулира пространственото въображение на децата и спомага да развиват умения за решаване на различни задачи.Днешното ни модерно и интересно предложение за занимание на вашето мъниче е дървен конструктор, който не просто да му привлече внимание..

Quickview

Детски конструктор - влакче с релси и жп гара Unico

(0)
83.90лв.

Детски конструктор Unico влакче с релси и ЖП гара. Подходящ е за деца над 18+ месеца. Комплекта е съставен от 68 елемента в различни цветове. Чрез тези елементи детето може изгради само своята ЖП гара. Комплекта е подходящ за развиване на двигателните умения на едно дете...

Quickview

Детски конструктор - десерти, Unico

(0)
13.90лв.

Перфектният конструктор за всяка млада домакиня. Комплекта на Unico "Десерти" се състои от 20 различни и многоцветни елемента с които всяка млада дама ще може да сътвори невероятни десертни шедьоври. Детския конструктор се препоръчва за деца над 18 месеца. Също така този комплект е подходящ за подарък...

Quickview

Детски конструктор - микс 150 части

(0)
73.90лв.

Интересен цветен конструктор с дизайн на вафлички. Страхотен начин да развиете чрез игра у дете ви важни умения. Забавен и цветен, той ще подпомогне въображението на децата и ще ги насърчи в имитиране и въображаема игра. Комплекта е съставен от 100 елемента и е подходящ за деца над 2 години...

Quickview

Детски конструктор - сафари, Unico

(0)
23.90лв.

С конструктора на Unico детско сафари, може да преживееш наистина това изживяване. За да опознаеш джунглата е необходимо само да се сглобят 18-те елемента. Строителите са много полезни за децата, защото развиват тяхната фина моторика и въображението им...

Quickview

Детски конструктор - Строителна площадка

(0)
39.90лв.

Детският конструктор Строителна площадка е фантастична играчка, която се играе със строителни знаци, 3 колички, работници и разнообразни строителни блокове. Забавен и цветен, той ще подпомогне въображението на децата и ще ги насърчи в имитиране и въображаема игра. Всичките части са съвместими и с други класически конструктори...

Quickview

Детски конструктор Playmobil, Raffnut and Taffnut

(0)
19.90лв.

Вдъхновен от анимационния филм на Dreamworks: Как да си дресираш дракон , този комплект ни запознава с двама любими героя - близнаците брат и сестра Ruffnut и Tuffnut.Те са напълно оборудвани за следващото им приключение с две копия  и страхотни костюми.Тези двама герои постоянно се карат и карат, но в крайна сметка винаги си помагат и се впус..

Quickview

Детски конструктор Playmobil, Бал с маски

(0)
37.90лв.

Потопете се в приказният свят на кралския двор с този невероятен комплект на Playmobil Бал с маски.Красива принцеса и нейния тайнствен ухажор, танцуват под романтичните звуци на  цигуларя на замъка.Роклята на принцесата, която може да се сваля е украсена с два розови скъпоценни камъка и седем по-малки прозрачни кристали.  "Мога ли да Ви п..

Quickview

Детски конструктор Playmobil, Марла с кон

(0)
21.90лв.

Във фантастичния свят на Playmobil , нищо не е така както изглежда.Марла бързо осъзнава това, когато попада в Дивия Запад на Playmobil.Търсейки по-малкия си брат Чарли, тя се впуска във вълнуващо и опасно приключение. За помощник Марла има един невероятен кон.С негова помощ тя успява да премине през  много препятствия. По пътя си Марла се обед..

Quickview

Детски конструктор Playmobil, Мега дрон

(0)
37.90лв.

Допълнете колекцията си от конструктори и се впуснете в чудния свят на Playmobil.Tози комплект Мега дрон включва един дрон с аксесоари. Дронът е оборудван с две оръдия, разположени в предната част, които могат да стрелят поотделно.Лебедката, разположена под дръжката може да се сгъне и да тегли различни части от Playmobil.Фигура от конструкторите Pl..

Quickview

Детски конструктор Playmobil, Роботитрон с дрон

(0)
35.90лв.

Playmobil:The Movie е анимационен филм, който е вдъхновен от въображаемия свят на конструкторите Playmobil.Един от героите във филма е Роботитрон, който е влюбен в Марла от първата секунда, в която се запознават.Тъй като Марла се опитва да намери по-малкия си брат Чарли във вълшебната и опасна  вселена на Playmobil, Роботитрон веднага и с..

Quickview

Детски конструктор Playmobil, Рок звезда

(0)
7.90лв.

Пригответе се за една  забавна и щура вечер с  Рок звездата на Playmobil! Фигурката  е оборудвана с китара и микрофон със стойка.Тя е чудесно допълнение към всеки комплект на Playmobil, но е идеална и за самостоятелна игра. Пренася децата във въображаемия  свят на голямата музикална сцена, където те могат да бъдат Рок ..

Quickview

Детски конструктор Playmobil, Скиор със ски

(0)
7.90лв.

Време е за ски!Този комплект на Playmobil съдържа фигурка на скиор и неговата екипировка за каране на ски. Изработена е от пластмаса, като скиора има подвижни ръце, а краката му се сгъват за да може да се навежда или сяда.Чудесно се комбинира и с другите конструктори от серията на Playmobil, които пренасят децата в един приказен свят, като така игр..

Quickview

Детски конструктор Playmobil, Чарли със затворническия вагон

(0)
57.90лв.

PLAYMOBIL: The Movie е първият анимационен филм, вдъхновен от въображаемия свят на PLAYMOBIL и отвежда публиката в епично, забавно и незабравимо приключение.Комплекта Чарли и затворническия вагон включва героя Чарли, трима затворници, два коня, затворническа фургон със заключваща се врата и балиста с функция за стрелба, както и много други екстри.С..

Quickview

Детски конструктор от 33 елемента

(0)
16.90лв.

Детски конструктор, състоящ се от 33 различни по форма, цвят и големина блокчета, с които вашето дете ще строи различни кули, замъци, къщи, всичко, което въображението му роди.Конструктор за деца от 33 различни по големина и цвят блокчета.Строителят е подходящ за най-малките поради големия размер на блокчетата и по този начин опасността от поглъщан..

Показва 1 до 15 от 90 (6 страници)