Изглед:

Гигантско домино - 168 цветни плочки

53.90лв.

Играта на домино е чудесен начин децата да подобрят базовите си умения по математика, броене и сортиране. Комплектът Гигантско домино е направен от дърво и включва 168 плочки – всяка с различен цвят и всички събрани в кутия. Всяка плочка е разделена на две половини като всяка половина може да има по 6 точки. Има различни начини, по които може д..

Детска играчка - Забавното махало

45.90лв.

Физиката не е просто теория и формули. Тя може да бъде много забавна! Забавното махало е играта, с която Вашето дете ще има възможност да види забавната страна на тази дисциплина. Играта включва няколко елемента, които освен, че ще събудят любопитството и инженерното мислене в малчуганите, ще подобри критичното мислене и ще спомогне да се научат ..

Детска играчка - мишка за програмиране

59.90лв.

Запознайте се с програмируемият робот-мишка. Той е подходящ за деца на 4 и повече години, които искат да се потопят в света на технологиите. Ако желаете вашето дете да придобие умения по кодиране и програмиране, тази играчка е идеална начална стъпка. Мишката може да се „кодира“, без да се използва сложен програмен код. Не е нужно наличие на ко..

Детска мозайка - Моята първа работна маса

89.90лв.

„Моята първа работна маса“ е мозайка от типа Design & Drill и е предназначена за най-малките строители, които обичат да се занимават с „инженерни и ремонтни дейности“. Работната маса е създадена точно за тях. Тя включва чекмеджета, в които могат да се съхраняват гвоздеите и болтовете от комплекта, както и работен плот, където могат да се пост..

Забавна въртяща се игра за рисуване

53.90лв.

Търсите да подарите прекрасна, динамична и развлекателна семейна игра, която може да се играе както от малки, така и от големи? Предлагаме Ви да разгледате тази забавна игра за рисуване върху въртяща се подложка. Тя представлява бяла дъска, на която може да се рисува докато се върти. Има четири степени на въртене, като с всяка следваща, скоростта й..

Разпродаден

Играчки за програмиране - Рейнджър и Зип

85.90лв.

Добре дошли в света на най–забавните и игриви кученца Рейнджър и Зип! Тези симпатични домашни любимци, моментално ще се превърнат в първите добри приятели на децата, като изпълнят света им с безкрайни приключения и забавни игри. Малчуганите могат да пеят и танцуват с новия си приятел, да играят на криеница, да спускат палавия Зип по пързалката, да..

Комплект динозаври за игра - Ромпър и Флапс

15.90лв.

Ромпър и Флапс са едни от най-сладките и необикновени домашни любимци, част от двойките-животни Coding Critters. Животните са изключително лесни за управление, а допълнително помага и книжката с указания включена в комплекта. В нея са изобразени различни сцени с разграфено табло и инструкции за начина, по който трябва да се движат малките приятел..

Комплект за програмиране - Лабиринт с активна мишка

119.90лв.

Запознайте се с програмируемият робот-мишка. Той е подходящ за деца на 4 и повече години, които искат да се потопят в света на технологиите. Ако желаете вашето дете да придобие умения по кодиране и програмиране, тази играчка е идеална начална стъпка. Мишката може да се „кодира“, без да се използва сложен програмен код. Не е нужно наличие на комп..

Комплект за програмиране с робота Botley

169.90лв.

Запознайте се с Ботли. Един от най-умните роботи, които детето Ви може да управлява. Ако малчуганът проявява интерес към технологиите и програмирането, Ботли е перфектното решение, те да бъдат представени по един лесен, достъпен и приятен начин. Играчката е подходяща за деца на 5 или повече години и е идеална първа стъпка в света на програмирането..

Комплект зайчета за игра - Флъфи и Бъфи

15.90лв.

Флъфи и Бъфи са две симпатични зайчета, част от двойките-животни Coding Critters. Тези малки играчки са създадени, за да забавляват децата, като същевременно им помагат да придобият фундаментални знания за „кодирането“, но без използване на компютри, телефони или таблети. С тази игра най-малките имат възможност да разберат по един доста лесен и е..

Комплект котенца за игра - Паунсър и Пърл

15.90лв.

Паунсър и Пърл са две малки, игриви котенца, част от двойките-животни Coding Critters. Тези дребни сладури са много лесни за управление и са чудесен начин за въведение на едно малко дете в света на „кодирането“. Чрез тях, детето може да усвои основните концепции за това как се задават указания за движение и се изпълняват команди. Управлението на ..

Комплект кученца за игра - Хънтър и Скоут

15.90лв.

Хънтър и Скоут са две кученца – играчки, които ще се превърнат в истински приятели за вашето дете. Тези домашни любимци могат да се кодират по един лесен и забавен начин, така че да се движат със скорост и посока, които са им указани от детето. В тях са заложени основни STEM концепции за предучилищно обучение, чрез които малчуганите могат да коди..

Комплект скуиши водни топчета - направи си сам

67.90лв.

Насладете се на новата интерактивна игра “Скуиши водни топчета“, с помощта на която, децата научават свойствата на материята, течностите, газовете и твърдите частици. Това се постига чрез наблюдения и практикуването на разнообразни сензорни игри, каквато е и тази. Играйте със хлъзгавите и подскачащи топчета, направете си ароматна мини лампа за на..

Конструктор със зъбни колела - 100 части

53.90лв.

С този конструктор от цветни зъбни колела, детето ви ще се потопи в света на инженерството и ще подобри конструкторските си умения. Чрез изграждането на различни постройки с помощта на малките пластмасови зъбни колела, то ще открие как се свързват те и как едно движение е достатъчно, за да задвижи всички части. Те са направени именно с цел да подо..

Показва 1 до 15 от 30 (2 страници)