STEM Играчки

Изглед:
Бърз преглед

Гигантско домино - 168 цветни плочки

(0)
59.90лв.

Играта на домино е чудесен начин децата да подобрят базовите си умения по математика, броене и сортиране. Комплектът Гигантско домино е направен от дърво и включва 168 плочки – всяка с различен цвят и всички събрани в кутия. Всяка плочка е разделена на две половини като всяка половина може да има по 6 точки. Има различни начини, по които може д..

Бърз преглед

Детска играчка - мишка за програмиране

(0)
69.90лв.

Запознайте се с програмируемият робот-мишка. Той е подходящ за деца на 4 и повече години, които искат да се потопят в света на технологиите. Ако желаете вашето дете да придобие умения по кодиране и програмиране, тази играчка е идеална начална стъпка. Мишката може да се „кодира“, без да се използва сложен програмен код. Не е нужно наличие на ко..

Бърз преглед

Детска мозайка - Моята първа работна маса

(0)
99.90лв.

„Моята първа работна маса“ е мозайка от типа Design & Drill и е предназначена за най-малките строители, които обичат да се занимават с „инженерни и ремонтни дейности“. Работната маса е създадена точно за тях. Тя включва чекмеджета, в които могат да се съхраняват гвоздеите и болтовете от комплекта, както и работен плот, където могат да се пост..

Бърз преглед

Дрон с камера Visuo Drone XS809HW, FPV, сгъваем

(0)
179.00лв.

Основни параметриПравете снимки и записвайте видео от птичи поглед с Visuo Drone XS809HW. Следете полета от гледната точка на пилота, благодарение на FPV функционалността.2.0MP вградена камера с широкоъгълни лещи, позволява правене на висококачествени аерални снимки и запис на видео с резолюция 720P. Можете да променяте ъгъла на заснемане.Безпрепят..

Бърз преглед

Забавна въртяща се игра за рисуване

(0)
63.90лв.

Търсите да подарите прекрасна, динамична и развлекателна семейна игра, която може да се играе както от малки, така и от големи? Предлагаме Ви да разгледате тази забавна игра за рисуване върху въртяща се подложка. Тя представлява бяла дъска, на която може да се рисува докато се върти. Има четири степени на въртене, като с всяка следваща, скоростта й..

Бърз преглед

Интерактивна играчка Hover Ball

(0)
19.90лв.

Основни предимства на продуктаHover Ball е безопасният начин да играете футбол у дома.Продуктът е полусфера, която се плъзга върху всякакви гладки повърхности, върху въздушна възглавница. Мощният вграден вентилатор образува въздушен поток, който прониква през горния отвор на продукта и преминава през долните отвори. При това Hover Ball се повдига н..

Бърз преглед

Комплект за програмиране - Лабиринт с активна мишка

(0)
139.90лв.

Запознайте се с програмируемият робот-мишка. Той е подходящ за деца на 4 и повече години, които искат да се потопят в света на технологиите. Ако желаете вашето дете да придобие умения по кодиране и програмиране, тази играчка е идеална начална стъпка. Мишката може да се „кодира“, без да се използва сложен програмен код. Не е нужно наличие на комп..

Бърз преглед

Комплект за програмиране с робота Botley

(0)
197.90лв.

Запознайте се с Ботли. Един от най-умните роботи, които детето Ви може да управлява. Ако малчуганът проявява интерес към технологиите и програмирането, Ботли е перфектното решение, те да бъдат представени по един лесен, достъпен и приятен начин. Играчката е подходяща за деца на 5 или повече години и е идеална първа стъпка в света на програмирането..

Бърз преглед
Бърз преглед

Комплект зайчета за игра - Флъфи и Бъфи

(0)
18.02лв.

Флъфи и Бъфи са две симпатични зайчета, част от двойките-животни Coding Critters. Тези малки играчки са създадени, за да забавляват децата, като същевременно им помагат да придобият фундаментални знания за „кодирането“, но без използване на компютри, телефони или таблети. С тази игра най-малките имат възможност да разберат по един доста лесен и е..

Бърз преглед

Комплект кученца за игра - Хънтър и Скоут

(0)
17.90лв.

Хънтър и Скоут са две кученца – играчки, които ще се превърнат в истински приятели за вашето дете. Тези домашни любимци могат да се кодират по един лесен и забавен начин, така че да се движат със скорост и посока, които са им указани от детето. В тях са заложени основни STEM концепции за предучилищно обучение, чрез които малчуганите могат да коди..

Бърз преглед

Комплект скуиши водни топчета - направи си сам

(0)
79.90лв.

Насладете се на новата интерактивна игра “Скуиши водни топчета“, с помощта на която, децата научават свойствата на материята, течностите, газовете и твърдите частици. Това се постига чрез наблюдения и практикуването на разнообразни сензорни игри, каквато е и тази. Играйте със хлъзгавите и подскачащи топчета, направете си ароматна мини лампа за на..

Бърз преглед

Конструктор със зъбни колела - 100 части

(0)
59.90лв.

С този конструктор от цветни зъбни колела, детето ви ще се потопи в света на инженерството и ще подобри конструкторските си умения. Чрез изграждането на различни постройки с помощта на малките пластмасови зъбни колела, то ще открие как се свързват те и как едно движение е достатъчно, за да задвижи всички части. Те са направени именно с цел да подо..

Бърз преглед

Математическа кула с проценти и дроби - игра за деца

(0)
27.90лв.

Тази математическа кула с проценти и дроби е едно чудесно помагало за деца на възраст над 6 години и илюстрира връзката между обикновени, десетични дроби и проценти. В комплекта са включени 51 цветни кубчета, които могат да се закрепват здраво едно с друго, представяйки визуално каква е взаимовръзката между обикновените дроби, десетичните дроби и ..

Бърз преглед

Мозайка - куфарче с винтоверт и болтчета

(0)
63.90лв.

Запознайте се компактният, лесно преносим комплект с инструменти за деца, с който те могат да редят мозайка, използвайки детски винтоверт. В него се съхраняват различни части, с които децата могат да създават разнообразни цветни фигури. В комплекта са включени 60 големи, забавно-оформени болтове с различни цветове, които могат да се отвиват и зав..

Показва 1 до 15 от 27 (2 страници)