STEM Играчки

Grid View:
Quickview

Гигантско домино - 168 цветни плочки

(0)
63.90лв.

Играта на домино е чудесен начин децата да подобрят базовите си умения по математика, броене и сортиране. Комплектът Гигантско домино е направен от дърво и включва 168 плочки – всяка с различен цвят и всички събрани в кутия. Всяка плочка е разделена на две половини като всяка половина може да има по 6 точки. Има различни начини, по които може д..

Quickview

Детска игра - Намери мечетата

(0)
43.90лв.

Запознайте се с една от най-развлекателните и образователни игри “Намери мечетата“. Тя е чудесен избор за забавление и обучение на децата, с чиято помощ те обогатяват визуалните си умения. Играта тренира паметта им, наблюдателността им и развива техните зрителски похвати. Спокойно можем да твърдим че “Намери мечетата“ се явява като първия помощни..

Quickview

Детска играчка - Забавното махало

(0)
51.90лв.

Физиката не е просто теория и формули. Тя може да бъде много забавна! Забавното махало е играта, с която Вашето дете ще има възможност да види забавната страна на тази дисциплина. Играта включва няколко елемента, които освен, че ще събудят любопитството и инженерното мислене в малчуганите, ще подобри критичното мислене и ще спомогне да се научат ..

Quickview

Детска играчка - мишка за програмиране

(0)
69.90лв.

Запознайте се с програмируемият робот-мишка. Той е подходящ за деца на 4 и повече години, които искат да се потопят в света на технологиите. Ако желаете вашето дете да придобие умения по кодиране и програмиране, тази играчка е идеална начална стъпка. Мишката може да се „кодира“, без да се използва сложен програмен код. Не е нужно наличие на ко..

Quickview

Детска мозайка - Моята първа работна маса

(0)
99.90лв.

„Моята първа работна маса“ е мозайка от типа Design & Drill и е предназначена за най-малките строители, които обичат да се занимават с „инженерни и ремонтни дейности“. Работната маса е създадена точно за тях. Тя включва чекмеджета, в които могат да се съхраняват гвоздеите и болтовете от комплекта, както и работен плот, където могат да се пост..

Quickview

Детска мозайка с винтоверт

(0)
95.90лв.

Децата обичат да редят мозайки, но никога досега не са го правили с винтоверт, нали? С тази специална игра, те ще подсилят своето въображение, ще изградят по-добра координация и ще подобрят своето креативно мислене. Малчуганите обичат да следват цветни карти за активност, за да създават изображения и модели – от влакове и лодки, до цветя и риби. М..

Quickview

Детска светеща мозайка с винтоверт

(0)
87.90лв.

Подарете на своето дете уникален подарък – Детска светеща мозайка с винтоверт, с който ще може да създава всякакви дизайни напълно самостоятелно. Тази играчка позволява развитие на умения в две направления – от една страна детето ще може да развихри въображението и креативността си и да създаде собствени дизайни чрез различните цветове винтове, вк..

Quickview

Дрон с камера Visuo Drone XS809HW, FPV, сгъваем

(0)
179.00лв.

Основни параметриПравете снимки и записвайте видео от птичи поглед с Visuo Drone XS809HW. Следете полета от гледната точка на пилота, благодарение на FPV функционалността.2.0MP вградена камера с широкоъгълни лещи, позволява правене на висококачествени аерални снимки и запис на видео с резолюция 720P. Можете да променяте ъгъла на заснемане.Безпрепят..

Quickview

Забавна въртяща се игра за рисуване

(0)
59.90лв.

Търсите да подарите прекрасна, динамична и развлекателна семейна игра, която може да се играе както от малки, така и от големи? Предлагаме Ви да разгледате тази забавна игра за рисуване върху въртяща се подложка. Тя представлява бяла дъска, на която може да се рисува докато се върти. Има четири степени на въртене, като с всяка следваща, скоростта й..

Quickview
Quickview

Интерактивна играчка Hover Ball

(0)
19.90лв.

Основни предимства на продуктаHover Ball е безопасният начин да играете футбол у дома.Продуктът е полусфера, която се плъзга върху всякакви гладки повърхности, върху въздушна възглавница. Мощният вграден вентилатор образува въздушен поток, който прониква през горния отвор на продукта и преминава през долните отвори. При това Hover Ball се повдига н..

Quickview

Комплект динозаври за игра - Ромпър и Флапс

(0)
18.70лв.

Ромпър и Флапс са едни от най-сладките и необикновени домашни любимци, част от двойките-животни Coding Critters. Животните са изключително лесни за управление, а допълнително помага и книжката с указания включена в комплекта. В нея са изобразени различни сцени с разграфено табло и инструкции за начина, по който трябва да се движат малките приятел..

Quickview

Комплект за приготвяне на желе за игра - Yuckology!

(0)
37.90лв.

Какво ще кажете за кекс от брашно и течен сапун? А бисквити от лепило и пудра захар? Звучи нелепо, нали? Но не е така! Защото тук децата имат свободата да смесват различни продукти, съвместими или не помежду си, да експериментират с тях и да усъвършенстват изследователските си умения. И всички тези опити, които правят за изучаване на гъстота, цвят..

Quickview

Комплект за програмиране - Лабиринт с активна мишка

(0)
139.90лв.

Запознайте се с програмируемият робот-мишка. Той е подходящ за деца на 4 и повече години, които искат да се потопят в света на технологиите. Ако желаете вашето дете да придобие умения по кодиране и програмиране, тази играчка е идеална начална стъпка. Мишката може да се „кодира“, без да се използва сложен програмен код. Не е нужно наличие на комп..

Quickview

Комплект за програмиране с робота Botley

(0)
197.90лв.

Запознайте се с Ботли. Един от най-умните роботи, които детето Ви може да управлява. Ако малчуганът проявява интерес към технологиите и програмирането, Ботли е перфектното решение, те да бъдат представени по един лесен, достъпен и приятен начин. Играчката е подходяща за деца на 5 или повече години и е идеална първа стъпка в света на програмирането..

Показва 1 до 15 от 36 (3 страници)