Детски гаражи и писти

Grid View:
Quickview

Голяма детска писта с железопътни релси с колички

(0)
30.90лв.

ЖП гара с релси и влакче, в удобна за пренасяне картонена кутия с дръжка. Лесни за сглобяване големи и леки елементи, което прави от този комплект една чудесна играчка и за по-малките дечица, поради факта, че няма опасност от задавяне с дребни части.Дължината на ЖП релсите е 3.1 метра и включва 1 локомотив с товарен вагон, стикери за залепяне...

Quickview

Детска писта - жп гара с магистрала и паркинг

(0)
57.90лв.

Детска играчка на Wader - железопътна линия с магистрала, двуетажен паркинг и 4 превозни средства - 2 колички и локомотив с вагон.Общата дължина на цялото трасе е 5 м.В комплекта за игра има включени стикери, както и картонени елементи, които да направят детската игра още по-забавна.Всички части са изработени от висококачествена и безопасна пластма..

Quickview

Детска писта с жп релси с влакче

(0)
39.90лв.

Детските игри, свързани с нареждането на железопътни релси, винаги са били предпочитано занимание за много деца. Ето защо Wader са създали игрален комплект от жп релси, надлез и тунел, изработен от лека пластмаса. Всички елементи са едри и много лесни за сглобяване, което прави детската играчка удачен избор за по-малките деца. Релсите са с обща дъл..

Quickview

Детски дървен гараж с колички

(0)
107.90лв.

Екологичен дървен двуетажен гараж, снабден с хеликоптерна площадка. В комплекта са включени:- два броя леки коли, един пикап и един хеликоптер.Паркингът е снабден със соларна система, кът за сервизно обслужване на коли, автомивка и колонки за зареждане на гориво. Пригоден е с рампи за изкачване на по-горния етаж.Един прекрасен подарък, с който да з..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)