Изглед:

Голяма детска писта с железопътни релси с колички

30.90лв.

ЖП гара с релси и влакче, в удобна за пренасяне картонена кутия с дръжка. Лесни за сглобяване големи и леки елементи, което прави от този комплект една чудесна играчка и за по-малките дечица, поради факта, че няма опасност от задавяне с дребни части.Дължината на ЖП релсите е 3.1 метра и включва 1 локомотив с товарен вагон, стикери за залепяне...

Детска писта - жп гара с магистрала и паркинг

57.90лв.

Детска играчка на Wader - железопътна линия с магистрала, двуетажен паркинг и 4 превозни средства - 2 колички и локомотив с вагон.Общата дължина на цялото трасе е 5 м.В комплекта за игра има включени стикери, както и картонени елементи, които да направят детската игра още по-забавна.Всички части са изработени от висококачествена и безопасна пластма..

Детски дървен гараж с колички

93.90лв.

Екологичен дървен двуетажен гараж, снабден с хеликоптерна площадка. В комплекта са включени:- два броя леки коли, един пикап и един хеликоптер.Паркингът е снабден със соларна система, кът за сервизно обслужване на коли, автомивка и колонки за зареждане на гориво. Пригоден е с рампи за изкачване на по-горния етаж.Един прекрасен подарък, с който да з..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)