Образователни играчки

Изглед:
Бърз преглед

Азбучно сметало - дървена играчка за деца

(0)
33.90лв.

Z-като zebra или зебра, S- като sun или слънце, 1, 2, 3...one, two... изображения на различни животинки и предмети са само част от тази чудесна дървена играчка, с която ще помогнете на детето да научи по лесен и забавен начин цялата азбука на английски език, числата цифром и словом.Искате вашето дете да научи английската азбука?В такъв случай сте п..

Бърз преглед

Геометрични блокчета за нанизване

(0)
19.90лв.

Забавна игра за нанизване.Детето ще се научи да разделя блокчетата по геометрична форма и едновременно да ги нанизва на връзка. С помощта на играта, децата развиват уменията си да разпознават цветове и форми, докато се забавляват...

Бърз преглед

Геометрични фигури за нареждане

(0)
37.90лв.

Забавна образователна игра за малки и по-големи деца. Тази дървена играчка за нареждане ще донесе много забавления на децата, като ще спомогне за тяхното развитие.Разпознаването и научаването на различните цветове от децата, често се оказва трудна и почти непосилна мисия за някои родители. Специалисти в тази област дават най-различни съвети как род..

Бърз преглед
Бърз преглед

Детска дървена играчка ракета

(0)
133.90лв.

Изключително атрактивна, тази ракета ще прикове вниманието на всеки малчуган. Играчката е изградена от висококачествен дървен материал и безвредни бои на водна основа. Забавена и цветна, тя ще подпомогне въображението на децата и ще развие яхната сръчност...

Бърз преглед

Детска дървена мозайка

(0)
25.90лв.

Тази детска дървена мозайка позволява на децата да развият своето въображение, като създават различни цветни форми с нея...

Бърз преглед

Детска дървена състезателна писта

(0)
47.90лв.

Тази здрава и издържлива състезателна писта е перфектното допълнение към стаята за игри на всяко дете. Запалете двигателите и вижте ефекта от състезанието на малките бързи колички, които се спускат надолу по пистата. Кой ли ще бъде победителят?..

Бърз преглед

Детска дървена цветна мозайка

(0)
37.90лв.

Мозайката се състои от 9 цвята топченца, дъска за нареждане и няколко примерни картинки с фигури, всичко това в страхотна дървена кутия за съхранение, която е много удобна за пренасяне при пътуване.Всяка детска мозайка ще е истинско предизвикателство за вашето пораснало мъниче. А нашата шарена мозайка ще го зарадва веднага, защото е супер интересна..

Бърз преглед

Детска играчка - Полицейския хеликоптер на Оскар

(0)
53.90лв.

Впуснете се в полицейско приключение заедно с полицейския хеликоптер на Оскар. Тази интерактивна играчка ще събуди въображението на вашите малчугани за различни полицейски приключения. А кой ли малчуган не иска от малък да стане полицай? Вдигнете се във въздуха заедно с Оскар и неговия хеликоптер за да извършите патрула по време на смяната му или д..

Бърз преглед

Детска интерактивна дъска за рисуване Super Wings

(0)
27.90лв.

Детска интерактивна дъска Super Wings. Разполага с дъска, писалка и 3 магнитни фигурки. Интерактивните дъски ще изместят традиционните бели и черни дъски в училищата още в близкото бъдеще. Чрез използването на интерактивна дъска учителите ще намерят нови начини за представяне на информацията по интересен начин, което несъмнено ще се отрази положит..

Бърз преглед

Детска торбичка за оцветяване

(0)
29.90лв.

Направи си най-цветната и уникална торбичка. Създай сам дизайн на своите аксесоари. Съдържание :5 спрея2 шаблона1 чанта..

Бърз преглед

Детски куб за игра и съхранение на играчки - QB

(0)
59.90лв.

Доказано е, че децата до навършване на тригодишна възраст не разбират и не умеят да прибират играчките си. На нас и Вас, родителите, това често не ни харесва,.Ние от Гуга имаме едно подходящо за тази цел предложение, което ще заинтригува детето и ще го стимулира да подрежда и прибира многобройните си играчки, а именно QB box. По своята същност QB b..

Бърз преглед

Детски лупи за игра - комплект с поставка

(0)
57.90лв.

Детски комплект от 6 увеличителни лупи + поставка.С тези лупи вашето дете и приятелите му могат да се превъплътят в ролята на детективи за да намират онази веществени улики, които разобличават престъпниците и чрез тях да ги пъхат зад решетките...

Бърз преглед

Детски образователен пъзел

(0)
7.90лв.

Дървен детски образователен пъзел, с който всяко дете ще може да научи имената на различни животни, растения и предмети. Този вид занимания развиват у детето както координацията, така и наблюдателността и паметта...

Бърз преглед

Детски образователен сортер с буквички LOVE

(0)
35.90лв.

Образователен сортер с буквички. Спомага за развитието на логическото мислене на детето и неговата концентрация.Подходяща възраст: 3+Размер на играчката: 17 х 12 х 17 смМатериал: Дърво..

Показва 1 до 15 от 59 (4 страници)