Образователни играчки

Grid View:
Quickview

Азбучно сметало - дървена играчка за деца

(0)
38.90лв.

Z-като zebra или зебра, S- като sun или слънце, 1, 2, 3...one, two... изображения на различни животинки и предмети са само част от тази чудесна дървена играчка, с която ще помогнете на детето да научи по лесен и забавен начин цялата азбука на английски език, числата цифром и словом.Искате вашето дете да научи английската азбука?В такъв случай сте п..

Quickview

Геометрични блокчета за нанизване

(0)
22.90лв.

Забавна игра за нанизване.Детето ще се научи да разделя блокчетата по геометрична форма и едновременно да ги нанизва на връзка. С помощта на играта, децата развиват уменията си да разпознават цветове и форми, докато се забавляват...

Quickview

Геометрични фигури за нареждане

(0)
43.90лв.

Забавна образователна игра за малки и по-големи деца. Тази дървена играчка за нареждане ще донесе много забавления на децата, като ще спомогне за тяхното развитие.Разпознаването и научаването на различните цветове от децата, често се оказва трудна и почти непосилна мисия за някои родители. Специалисти в тази област дават най-различни съвети как род..

Quickview
Quickview

Детска дървена играчка ракета

(0)
153.90лв.

Изключително атрактивна, тази ракета ще прикове вниманието на всеки малчуган. Играчката е изградена от висококачествен дървен материал и безвредни бои на водна основа. Забавена и цветна, тя ще подпомогне въображението на децата и ще развие яхната сръчност...

Quickview

Детска дървена мозайка

(0)
29.90лв.

Тази детска дървена мозайка позволява на децата да развият своето въображение, като създават различни цветни форми с нея...

Quickview

Детска дървена състезателна писта

(0)
55.90лв.

Тази здрава и издържлива състезателна писта е перфектното допълнение към стаята за игри на всяко дете. Запалете двигателите и вижте ефекта от състезанието на малките бързи колички, които се спускат надолу по пистата. Кой ли ще бъде победителят?..

Quickview

Детска дървена цветна мозайка

(0)
43.90лв.

Мозайката се състои от 9 цвята топченца, дъска за нареждане и няколко примерни картинки с фигури, всичко това в страхотна дървена кутия за съхранение, която е много удобна за пренасяне при пътуване.Всяка детска мозайка ще е истинско предизвикателство за вашето пораснало мъниче. А нашата шарена мозайка ще го зарадва веднага, защото е супер интересна..

Quickview

Детска игра - Научи какво показва часовника

(0)
37.90лв.

Тази игра приковава вниманието както на начинаещи, така и на напреднали в образованието си деца. Те ще се научат да разпознават стрелките на часовника, да правят разлика между аналогов и цифров часовник, разпознаване на цял час, половин час и много други неща!Образователни ползи:Метод на обучение: Визуален, ОсезателенПридобиване на умения: Разпозна..

Quickview

Детска играчка - Полицейския хеликоптер на Оскар

(0)
53.90лв.

Впуснете се в полицейско приключение заедно с полицейския хеликоптер на Оскар. Тази интерактивна играчка ще събуди въображението на вашите малчугани за различни полицейски приключения. А кой ли малчуган не иска от малък да стане полицай? Вдигнете се във въздуха заедно с Оскар и неговия хеликоптер за да извършите патрула по време на смяната му или д..

Quickview

Детска интерактивна дъска за рисуване Super Wings

(0)
27.90лв.

Детска интерактивна дъска Super Wings. Разполага с дъска, писалка и 3 магнитни фигурки. Интерактивните дъски ще изместят традиционните бели и черни дъски в училищата още в близкото бъдеще. Чрез използването на интерактивна дъска учителите ще намерят нови начини за представяне на информацията по интересен начин, което несъмнено ще се отрази положит..

Quickview

Детска кутия с пособия за рисуване 3 в 1 PAW PATROL

(0)
42.90лв.

Забавно и практично!Тази кутия е толкова фукнкционална - може да се съхраняват всички тези пособия, както и още много други.Може да се използва като столче, а също така и за място за рисуване или писане.Същевременно с това е с картинките на любимите герои на малчуганите Paw Patrol.Децата могат да творят безгранично, благодарение на 60  различн..

Quickview

Детска торбичка за оцветяване

(0)
29.90лв.

Направи си най-цветната и уникална торбичка. Създай сам дизайн на своите аксесоари. Съдържание :5 спрея2 шаблона1 чанта..

Quickview

Детски комплект за оцветяване 75 части, PAW PATROL

(0)
23.90лв.

Забавлявайте се отново с любимите герои от Paw Patrol.В този невероятен комплект на D'Arpeje, може да намерите различни  занимания, с които децата могат да творятпо всяко време. Развиийте креативността и въображението на Вашите малчугани с помощта на 75 части, съдържащи се в комплекта.- 10 молива- 8 пастела- 6 маркера- Тефтерче с лепкащи ..

Quickview

Детски комплект за рисуване, Peppa Pig

(0)
33.90лв.

- Кутия с 2 отделения- Съдържание :10 маркера12 цветни молива 10 пастела1 щампа 5 картона за оцветяване1 гума1 острилка1 линия1 тефтер3 гела10 стикера..

Показва 1 до 15 от 64 (5 страници)