За дърпане и бутане

Grid View:
Quickview

Детска розова количка за кукли - проходилка

(0)
98.90лв.

Вашето малко момиченце ще се забавлява и развива своята фантазия, докато бута любимата си кукла в тази прекрасна розова количка.Внимание: В комплекта не е включена куклата!ГУГА ООД официален вносител на дървени играчки с марката Classic World, разнообразие от образователни, логически, музикални и занимателни играчки...

Quickview

Детско дървено кученце за дърпане

(0)
22.90лв.

Вашето дете ще се забавлява много с това малко дървено кученце, което може както да дърпа, така и да бута. Играчката стимулира ранното прохождане, както и ролевите игри и креативност...

Quickview

Детско дървено пингвинче за дърпане

(0)
31.90лв.

С това дървено пингвинче Гуга ви дава възможност да изберете от най-качествените бебешки и детски играчки от дърво, които ще бъдат верен приятел и спътник в забавлението на вашето дете, още от началото на неговото съществуване.Дървото, като напълно естествен материал е най-подходящият материал за изработка на детски и бебешки играчки. Той притежава..

Quickview

Дървена играчка - Автовоз с колички

(0)
36.90лв.

Подарете на детето си множество забавни моменти с тази прекрасна играчка. Оставете го да подреди количките на платформата и да ги отнесе до следващата спирка за разтоварване. Тази дървена играчка имитира процесите по натоварване и разтоварване на автомобили на автовоз. Играчката има две платформи, които реалистично пресъздават процесите по транспор..

Quickview

Дървена играчка за бутане Дъга

(0)
35.90лв.

Дървена играчка за бутане - колело с цветовете на дъгата - любим подарък за всички проходили бебета и малкидеца.Това колело, с цветовете на дъгата е дървена играчка за бутане, която има в себе си мъниста. Те издават прекрасен звук, когато играчката се бута. Удоволствие е да се наблюдават децата, когато си играят с нея. Играчката е боядисана в свежи..

Quickview

Дървена играчка за дърпане Elephant TKC264

(0)
9.00лв.

Слончето за дърпане ще привлече вниманието на Вашето дете със своитепъстри цветове и забавен дизайн. Играчката за дърпане е идеален способза развитието на координирана и балансирана походка. Подходяща е заигра както вътре, така и навън. Изработена от висококачествен MDFматериал в комбинация с дървесна хвойна за допълнителна здравина иустойчивост. П..

Quickview

Дървена играчка Охлювче за дърпане

(0)
34.90лв.

Дървена играчка - Охлювче, която може да се дърпа.Дървен охлюв с цветна черупка, която дрънка, докато детето го дърпа. Играчката развива наблюдателността на детето към околния свят и усъвършенства двигателните му умения. Подходяща е за проходили деца. Играчката е изработена от дърво, оцветена е с нетоксични бои на водна основа...

Quickview

Дървена проходилка - уокър с активности

(0)
126.90лв.

Играчка - уокър помага на бебето уверено да направи своите първи крачки.Освен в ролята си на проходилка, детето може да се забавлява с тази играчка и по други начини, благодарение на занимателния център. Към уокъра са включени ксилофон, 3D форми за сортиране, огледало, работещи предваки и отделение за съхранение.Проходилката е изработена от здрав д..

Quickview

Дървена проходилка - уокър с кубчета

(0)
99.90лв.

Тази играчка - уокър е чудесно проектирана количка за бутане, с комплект от класически кубчета и блокчета в нея. Тя е прекрасен подарък за всяко прохождащо бебе и малко дете.Прохождането е важен етап не само за бебето, но и за мама, тате, баба, прабаба...Този процес невинаги е толкова лесен за всички участници в него и затова всички производители н..

Quickview
Quickview

Дървено крокодилче за дърпане

(0)
27.90лв.

Детско дървено крокодилче с връвчица за дърпане. Забавна играчка, която провокира детето да върви.Прочутият дървен крокодил на производителя на дървени играчки с марката Classic World, идва при Вас в страхотен зелен цвят и връвчица, с която децата могат да го дърпат.Алигатор, крокодил или просто "коркодил" - оставяме избора на децата. Това, което е..

Quickview

Дървено пате за бутане

(0)
35.90лв.

Сладко жълто пате, изработено от дърво за малки прохождащи дечица. Бутайки патето, Вашето мъниче ще върви сигурно и уверено, смеейки се на смешните звуци, които издава жълтото му приятелче.Освен че е на колелца, патето също така стимулира вървенето при прохождащи или вече проходили деца...

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)