Изглед:

Детска розова количка за кукли - проходилка

85.90лв.

Вашето малко момиченце ще се забавлява и развива своята фантазия, докато бута любимата си кукла в тази прекрасна розова количка.Внимание: В комплекта не е включена куклата!ГУГА ООД официален вносител на дървени играчки с марката Classic World, разнообразие от образователни, логически, музикални и занимателни играчки...

Детско дървено кученце за дърпане

19.90лв.

Вашето дете ще се забавлява много с това малко дървено кученце, което може както да дърпа, така и да бута. Играчката стимулира ранното прохождане, както и ролевите игри и креативност...

Детско дървено пингвинче за дърпане

27.90лв.

С това дървено пингвинче Гуга ви дава възможност да изберете от най-качествените бебешки и детски играчки от дърво, които ще бъдат верен приятел и спътник в забавлението на вашето дете, още от началото на неговото съществуване.Дървото, като напълно естествен материал е най-подходящият материал за изработка на детски и бебешки играчки. Той притежава..

Дървена играчка - Автовоз с колички

31.90лв.

Подарете на детето си множество забавни моменти с тази прекрасна играчка. Оставете го да подреди количките на платформата и да ги отнесе до следващата спирка за разтоварване. Тази дървена играчка имитира процесите по натоварване и разтоварване на автомобили на автовоз. Играчката има две платформи, които реалистично пресъздават процесите по транспор..

Дървена играчка за бутане Дъга

29.90лв.

Дървена играчка за бутане - колело с цветовете на дъгата - любим подарък за всички проходили бебета и малкидеца.Това колело, с цветовете на дъгата е дървена играчка за бутане, която има в себе си мъниста. Те издават прекрасен звук, когато играчката се бута. Удоволствие е да се наблюдават децата, когато си играят с нея. Играчката е боядисана в свежи..

Дървена играчка Охлювче за дърпане

29.90лв.

Дървена играчка - Охлювче, която може да се дърпа.Дървен охлюв с цветна черупка, която дрънка, докато детето го дърпа. Играчката развива наблюдателността на детето към околния свят и усъвършенства двигателните му умения. Подходяща е за проходили деца. Играчката е изработена от дърво, оцветена е с нетоксични бои на водна основа...

Дървена проходилка - уокър с активности

109.90лв.

Играчка - уокър помага на бебето уверено да направи своите първи крачки.Освен в ролята си на проходилка, детето може да се забавлява с тази играчка и по други начини, благодарение на занимателния център. Към уокъра са включени ксилофон, 3D форми за сортиране, огледало, работещи предваки и отделение за съхранение.Проходилката е изработена от здрав д..

Дървена проходилка - уокър с кубчета

79.90лв.

Тази играчка - уокър е чудесно проектирана количка за бутане, с комплект от класически кубчета и блокчета в нея. Тя е прекрасен подарък за всяко прохождащо бебе и малко дете.Прохождането е важен етап не само за бебето, но и за мама, тате, баба, прабаба...Този процес невинаги е толкова лесен за всички участници в него и затова всички производители н..

Дървена проходилка за бутане и яздене

87.90лв.

С тази дървена проходилка детето ви ще развие по-добре своята груба моторика, което ще му помогне да направи първите си крачки.С тази дървена проходилка за бутане, вашето мъничко съкровище ще направи с лекота първите си самостоятелни стъпки. Това е момент, изпълнен с радостно вълнение, но и с не малко притеснения, защото често първите крачки са свъ..

Дървено крокодилче за дърпане

19.90лв.

Детско дървено крокодилче с връвчица за дърпане. Забавна играчка, която провокира детето да върви.Прочутият дървен крокодил на производителя на дървени играчки с марката Classic World, идва при Вас в страхотен зелен цвят и връвчица, с която децата могат да го дърпат.Алигатор, крокодил или просто "коркодил" - оставяме избора на децата. Това, което е..

Дървено пате за бутане

29.90лв.

Сладко жълто пате, изработено от дърво за малки прохождащи дечица. Бутайки патето, Вашето мъниче ще върви сигурно и уверено, смеейки се на смешните звуци, които издава жълтото му приятелче.Освен че е на колелца, патето също така стимулира вървенето при прохождащи или вече проходили деца...

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)