За дърпане и бутане

Изглед:
Бърз преглед

Детска розова количка за кукли - проходилка

(0)
85.90лв.

Вашето малко момиченце ще се забавлява и развива своята фантазия, докато бута любимата си кукла в тази прекрасна розова количка.Внимание: В комплекта не е включена куклата!ГУГА ООД официален вносител на дървени играчки с марката Classic World, разнообразие от образователни, логически, музикални и занимателни играчки...

Бърз преглед

Детско дървено кученце за дърпане

(0)
19.90лв.

Вашето дете ще се забавлява много с това малко дървено кученце, което може както да дърпа, така и да бута. Играчката стимулира ранното прохождане, както и ролевите игри и креативност...

Бърз преглед

Детско дървено пингвинче за дърпане

(0)
27.90лв.

С това дървено пингвинче Гуга ви дава възможност да изберете от най-качествените бебешки и детски играчки от дърво, които ще бъдат верен приятел и спътник в забавлението на вашето дете, още от началото на неговото съществуване.Дървото, като напълно естествен материал е най-подходящият материал за изработка на детски и бебешки играчки. Той притежава..

Бърз преглед

Дървена играчка - Автовоз с колички

(0)
31.90лв.

Подарете на детето си множество забавни моменти с тази прекрасна играчка. Оставете го да подреди количките на платформата и да ги отнесе до следващата спирка за разтоварване. Тази дървена играчка имитира процесите по натоварване и разтоварване на автомобили на автовоз. Играчката има две платформи, които реалистично пресъздават процесите по транспор..

Бърз преглед

Дървена играчка за бутане Дъга

(0)
29.90лв.

Дървена играчка за бутане - колело с цветовете на дъгата - любим подарък за всички проходили бебета и малкидеца.Това колело, с цветовете на дъгата е дървена играчка за бутане, която има в себе си мъниста. Те издават прекрасен звук, когато играчката се бута. Удоволствие е да се наблюдават децата, когато си играят с нея. Играчката е боядисана в свежи..

Бърз преглед

Дървена играчка Охлювче за дърпане

(0)
29.90лв.

Дървена играчка - Охлювче, която може да се дърпа.Дървен охлюв с цветна черупка, която дрънка, докато детето го дърпа. Играчката развива наблюдателността на детето към околния свят и усъвършенства двигателните му умения. Подходяща е за проходили деца. Играчката е изработена от дърво, оцветена е с нетоксични бои на водна основа...

Бърз преглед

Дървена проходилка - уокър с активности

(0)
109.90лв.

Играчка - уокър помага на бебето уверено да направи своите първи крачки.Освен в ролята си на проходилка, детето може да се забавлява с тази играчка и по други начини, благодарение на занимателния център. Към уокъра са включени ксилофон, 3D форми за сортиране, огледало, работещи предваки и отделение за съхранение.Проходилката е изработена от здрав д..

Бърз преглед

Дървена проходилка - уокър с кубчета

(0)
79.90лв.

Тази играчка - уокър е чудесно проектирана количка за бутане, с комплект от класически кубчета и блокчета в нея. Тя е прекрасен подарък за всяко прохождащо бебе и малко дете.Прохождането е важен етап не само за бебето, но и за мама, тате, баба, прабаба...Този процес невинаги е толкова лесен за всички участници в него и затова всички производители н..

Бърз преглед
Бърз преглед

Дървена проходилка за бутане и яздене

(0)
87.90лв.

С тази дървена проходилка детето ви ще развие по-добре своята груба моторика, което ще му помогне да направи първите си крачки.С тази дървена проходилка за бутане, вашето мъничко съкровище ще направи с лекота първите си самостоятелни стъпки. Това е момент, изпълнен с радостно вълнение, но и с не малко притеснения, защото често първите крачки са свъ..

Бърз преглед

Дървено крокодилче за дърпане

(0)
19.90лв.

Детско дървено крокодилче с връвчица за дърпане. Забавна играчка, която провокира детето да върви.Прочутият дървен крокодил на производителя на дървени играчки с марката Classic World, идва при Вас в страхотен зелен цвят и връвчица, с която децата могат да го дърпат.Алигатор, крокодил или просто "коркодил" - оставяме избора на децата. Това, което е..

Бърз преглед

Дървено пате за бутане

(0)
29.90лв.

Сладко жълто пате, изработено от дърво за малки прохождащи дечица. Бутайки патето, Вашето мъниче ще върви сигурно и уверено, смеейки се на смешните звуци, които издава жълтото му приятелче.Освен че е на колелца, патето също така стимулира вървенето при прохождащи или вече проходили деца...

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)