Къщи за игра, маси и столове

Grid View:
Quickview

Детски дървен гараж с колички - 3 нива

(0)
109.90лв.

Четириетажен гараж и писта за хеликоптер изработени от дърво Перфектния подарък за Вашето дете. Многофункционален гараж-писта. Всяко дете би се забавлявало с играта на колички. Тази игра ще развие тяхното мислене, ще създаде представа за пространството както и познания в различните посоки. Дървеният паркинг е на 3 етажа, като на последния етаж има ..

Quickview

Детско дървено столче - мече

(0)
47.90лв.

Този красиво изработен елегантен стол предлага актуализирани животински илюстрации и е предназначен за използване. Смесете и подредете любимите им животни. Здравият и цветен дизайн ще освежи детската стая и ще осигури идеално място за рисуване, четене или занаяти.Сред интериора на всяка съвременна и уютна детска стая ключово място заема модерното и..

Quickview

Дървена активна маса

(0)
435.90лв.

С тази активна маса, Вашите малчугани ще се насладят на едно невероятно изживяване на морския свят. Ще се запознаят с водните обитатели като рибки, морски звезди, мидички, морски кончета и други обитатели. Посредством кукичките магнити ще могат да уловят всяко едно животинче, да го огледат внимателно и да разберат как то изглежда. Също така има и а..

Quickview

Дървена къщичка за игра - Принцеси

(0)
114.90лв.

Тази очарователна къща за кукли е идеална за вашата малка принцеса и нейното кралско семейство. Включва кукла и обзавеждане. Лесно преносима за пътуване и съхранение. Изработена е от висококачествено дърво. Играта с този вид играчка насърчава имитативната и въображаема роля в игрите..

Quickview

Дървено столче - мече

(0)
47.90лв.

Детско дървено столче за сядане с облегалка мече - синьо на цвят. Този красиво изработен елегантен стол предлага актуализирани животински илюстрации и е предназначен за използване. Смесете и подредете любимите им животни. Здравият и цветен дизайн ще освежи детската стая и ще осигури идеално място за рисуване, четене или занаяти...

Quickview

Интерактивна дъска с маса Paw Patrol, 2 в 1, за рисуване

(0)
41.90лв.

В интерактивната масичка 2 в 1 на D`ARPEJE има магическа дъска, брандирана с любимите герои на малчуганите - кученцата от Пес Патрул.Едната страна на дъската  е бяла, върху която се рисува с аксесоарите от комплекта. Той включва магнитна писалка и  три печата със символите на Пес Патрул.За да се почисти тази страна на дъската е необходимо..

Quickview

Столче мече - зелено

(0)
47.90лв.

Детско дървено столче за сядане с облегалка мече - зелено на цвят.Този красиво изработен елегантен стол предлага актуализирани животински илюстрации и е предназначен за използване. Смесете и подредете любимите им животни. Здравият и цветен дизайн ще освежи детската стая и ще осигури идеално място за рисуване, четене или занаяти...

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)