Изглед:

4 сезона MUG Зима

10.90лв.

Луксозна чаша от фин костен порцелан с английски дизайн, изработена по мотивите на художника Алфонс Муха – „ 4 Сезона - Зима “. Подходяща за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, съдове..

Разпродаден

Crescent сет за кафе

29.90лв.

Сервиз от бял порцелан за всекидневна употреба 15 части 6 бр. чаши 6 бр. чинийки 1 бр. захарница 1 бр. каничка за мляко..

Rainbow сет за кафе

29.90лв.

Сервиз от бял порцелан за всекидневна употреба 15 части 6 бр. чаши 6 бр. чинийки 1 бр. захарница 1 бр. каничка за мляко..

Абстракт петрол чаша + чинийка

23.90лв.

Размери: чаша: h=10см, диаметър чинийка 15.5см...

Абстракт сърца чаша + чинийка

23.90лв.

Размери: чаша: h=10см, диаметър чинийка 15.5см...

Абстракт сърца чаша MUG класик

11.90лв.

Размери: h=9см..

Абстракт чаша + чинийка

23.90лв.

Размери: чаша: h=10см, диаметър чинийка 15.5см..

Абстракт чаша MUG класик

11.90лв.

Размери: h=9см..

Разпродаден

Айфелова кула чаша MUG

10.90лв.

Елегантна чаша с изображение на най-популярния символ на френската столица - Айфеловата кула. Чашата е изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. Цената включва луксозна подаръчна кутия с размери – 11 см д..

Ангелчета Tea for One

49.90лв.

Луксозен комплект за чай, съчетание на чайник, чаша и чинийка, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Подходящ за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, съдовете от тази с..

Ангелчета к-кт 2 чаши Royal Mug

29.90лв.

Стилни чаши, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, тази серия ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Цената включва луксозна подаръчна ку..

Ангелчета к-кт 2 чаши матине

44.90лв.

Комплект от 2 стилни чаши с 2 чинийки с нежни ангелчета, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, съдовете от тази серия ще допринесат за изискания вид на масата по врем..

Ангелчета малка чаша

10.90лв.

Цветна чаша с романтична украса на сърца, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, тази серия ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Цената ..

Бежова чаша с десертна чиния

12.90лв.

Комплект от серията Цвете на късмета, включващ керамична чаша за кафе с продълговата чинийка за десерт. Подходящи за почистване в миялна машина. Вместимост 220 мл...

Показва 1 до 15 от 220 (15 страници)