Изглед:

Ангелчета Tea for One

49.90лв.

Луксозен комплект за чай, съчетание на чайник, чаша и чинийка, изработена от фин костен порцелан с английски дизайн. Подходящ за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, съдовете от тази с..

Италианска кафеварка

55.00лв.

за 6 чаши кафе. Височина 18 см...

Италианска кафеварка оранжева

47.00лв.

Височина 20 см. Новата любима кафеварка на модерната домакиня , която ще направи най-ароматното и неустоимо кафе / за 6 чаши кафе/..

Италианска кафеварка червена

41.90лв.

Старата традиция в нов огнен цвят - но все същото любимо , ароматно кафе/за 6 чаши кафе/..

Италианска кафеварка червена / за 2 чаши

32.00лв.

Височина 16 см. Старата традиция в нов огнен цвят - но все същото любимо , ароматно кафе/за 2 чаши кафе/..

Италианска кафеварка червена за 6 чаши

49.00лв.

Размер: Височина 22 см...

Италианска кафеварка черна

41.90лв.

Височина 22 см. Уникалнен помощник в домакинството, с нова,модерна визия . Приготвя любимото кафе с неустоим аромат и плътност /за 6 чаши кафе/...

Кафеварка Black Star

69.00лв.

за 6 чаши..

Кафеварка Fashion

79.00лв.

за 6 чаши..

Кафеварка Kiss me

69.00лв.

за 6 чаши..

Кафеварка електрическа

167.00лв.

за 6 чаши..

Комплект от чаша и чайник

49.90лв.

Луксозен комплект от чайник, чаша и чинийка с изтънчени нежни яркочервени рози. Сервизът е изработен от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, тази серия ще допринесе за изискания в..

Комплект от чаша и чайник

48.90лв.

Луксозен комплект, от фин костен порцелан с английски дизайн – съчетание от чайник, чаша и чинийка, изработени по мотивите на популярната картина на Густав Климт – „ Целувката“. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, съдо..

Показва 1 до 15 от 27 (2 страници)