Изглед:

4 Sezioni плато за ордьовър

16.90лв.

стъкло/ 25х25 см...

4 Sezioni плато за ордьовър 30х21 см.

17.90лв.

стъкло / 30х21 см...

Alzata поднос 2 нива

29.90лв.

стъкло,метал/ диам. 27см. / вис. 23см...

Black Beauty сет за сладолед

67.90лв.

Предлагаме на вашето внимание интересен и артистичен сет за сладолед , изработена от муранско стъкло. Артикулът е нежно изрисуван в арт стил и пресъздава усещане за стил и красота. Серията KALIPSO ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата и цялостната украса на серв..

Chip & Dip 4 в 1 парти сет

43.90лв.

стъкло / диам. 31см. / вис. 22 см...

Chip & Dip купа за чипс

23.90лв.

стъкло / диам. 25 см...

Coppa купа за салата

19.90лв.

стъкло / обем 3600 мл./диам. 25см...

Разпродаден

Gold Krakele парти сет

59.90лв.

Комплектът включва поднос и 6 чинийки, изработен от муранско стъкло. Предлагаме ви екстравагантна комбинация от абстрактно извити тъмно и светло кафяви пясъчни орнаменти, носещи усещане за лукс и красота. Серията Gold Krakele ще допринесе за изискания вид на масата и дома. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата на сервиза...

Gold Rose фруктиера

47.00лв.

Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Тъмночерният цвят на артикула, в съчетание от изрисувана златиста роза, носи усещане за лукс и красота. Серията Gold Rose ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата и цялостната украса н..

Lavander парти сет

66.90лв.

Комплектът включва 6 чинйки и поднос , изработен от муранско стъкло. Светло лилавият цвят на комплекта, в съчетание с изрисувана нежна роза, носи усещане за лукс и красота. Серията Lavander ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази цялостната украса на сервиза. Размери на под..

Lavander фруктира

47.90лв.

Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Светло лилавият цвят на артикула, в съчетание с изрисувана нежна роза, носи усещане за лукс и красота. Серията Lavander ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази цялостната украса на продукта. Ра..

Opera фруктиера

39.90лв.

Ø 23 см. Височина: 9 см. Стилна фруктиера, произведена от италианската фирма RCR Crystal. Изящният дизайн и нестандартна форма носят финес и красота на всяка маса. Подходяща за почистване в съдомиялна машина...

Polka ледиера+щипка

9.90лв.

стъкло..

Poppy field парти сет

66.90лв.

Комплектът включва 6 чинйки и поднос , изработен от муранско стъкло. Светло зеленият цвят на комплекта, в съчетание от изрисувана градина от макове, носи ведро настроение. Серията POPY FIELD ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази цялостната украса на сервиза. Размери на го..

Показва 1 до 15 от 102 (7 страници)