Изглед:

Захарница

11.99лв.

Уникалният дизайн позволява лесна употреба и почистване, а прозрачната капачка предотвратява замърсяване и овлажняване на захарта. Стъклото е екологично и хигиенично/8,3х8,3х19,4/..

Захарница със сърце

16.90лв.

Размери: диаметър 8,8 см. , височина 11,5 см...

Кана 800 мл.

15.90лв.

Порцеланова кана с капаче за различни топли и студени напитки, съхраняваща 800 мл., с удобна дръжка и семпъл дизайн...

Комплект кана + захарница

35.90лв.

Луксозен комплект от кана и захарница, изработени от фин костен порцелан с английски дизайн, изработени по мотивите на популярната картина на Густав Климт –„ Целувката“ . Подходящи за всеки изискан и претенциозен вкус. С прецизно изработения си дизайн, съдовете от тази серия ще допринесат за изискания вид на масата по време на семейни или приятелск..

Комплект каничка и захарничка

32.90лв.

Луксозен комплект от кана със захарница по мотивите на картината „ Слънчогледи “ на Винсент ван Гог, изработен от фин порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. За да се запази красотата и цялостната златиста визия на сервиза, се ..

Комплект от каничка и захарничка

42.90лв.

Луксозен комплект от кана със захарница с изящно червено цвете, изработен от фин костен порцелан с английски дизайн. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, тази серия ще доприне за изискания вид на масата по време на семе..

Лавандула сет захарница + каничка

29.99лв.

Размери: кана: h=8.5см, вместимост 220мл, захарница: h=12см, кутия: 24.5/14.5/9.5см...

Роза крем кана и захарница

37.90лв.

Луксозен комплект от кана и захарница с изящна роза крем и злитист кант, изработен от фин порцелан с английски дизайн. Подходящ за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. С прецизно изработения си дизайн, от тази серия ще..

Стъклена захарница

14.99лв.

12,7 / h 12 см...

Стъклена кутия

16.99лв.

11/h 11.5 см...

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)