Изглед:

Lavander ваза

49.90лв.

Предлагаме на вашето внимание уникалена ваза, изработен от муранско стъкло. Светло лилавият цвят на артикула, в съчетание с изрисувана нежна роза, носи усещане за лукс и красота. Серията Lavander ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази цялостната украса на предмета. Размери..

Разпродаден

Nest ваза

54.90лв.

Предлагаме ви ваза, изработена от муранско стъкло, с екстравагантна комбинация от абстрактно преплетени топли нюанси в цвета на карамела, носещи усещане за лукс и красота. Серията Nest ще допринесе за изискания вид на масата и дома. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата на изделието...

Opera ваза

39.90лв.

Ø 13,5 см. Височина: 25 см. Стилна ваза, произведена от италианската фирма RCR Crystal. Изящният дизайн и нестандартна форма носят финес и красота у всеки дом. Подходяща за почистване в съдомиялна машина...

Opera Ваза

48.90лв.

Размери: h =34 см..

Poppy field ваза

49.90лв.

Предлагаме на вашето внимание уникална ваза, изработена от муранско стъкло. Светло зеленият цвят на комплекта, в съчетание от изрисувана градина от макове, носи ведро настроение. Серията POPPY FIELD ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата и цялостната украса. Разм..

Разпродаден

Red rose ваза

49.90лв.

Предлагаме на вашето внимание уникалена ваза, изработен от муранско стъкло. Цветът слонова кост на артикула, в съчетание от изрисуван, букет от рози носи усещане за лукс и красота. Серията Red Rose ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата красотата на продукта. Раз..

Sirina ваза

49.90лв.

Предлагаме на вашето внимание интересна и артистична фруктиера, изработена от муранско стъкло. Артикулът е нежно изрисуван в арт стил с преливащо розово лилав нюанс и пресъздава усещане за стил и красота. Серията SIRINA ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата на в..

Разпродаден

The Kiss ваза

49.90лв.

Предлагаме на вашето внимание уникална ваза, изработен от муранско стъкло. Артикулът е нежно изрисуван по мотивите на популярната картина на Густав Климт –„ Целувката “. Серията THE KISS ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази цялостната украса на изделието. Размери: височи..

Аранжировка 3бр. слънчогледи

15.99лв.

височина 8 см...

Аранжировка букет

5.99лв.

височина 21 см...

Аранжировка букет гербери

4.99лв.

височина 19 см...

Аранжировка букет жълти цветя

8.90лв.

Размери: диаметър 9 см, височина 13 см..

Аранжировка букет макове

4.99лв.

височина 21 см...

Аранжировка букет сини цветя

8.90лв.

Размери: диаметър 9 см, височина 13 см..

Аранжировка букет цветя

8.90лв.

Размери: диаметър 9 см, височина 13 см..

Показва 1 до 15 от 286 (20 страници)