Изглед:

Лазерен далекомер NIKON ACULON AL11

299.00лв.

Изключително компактен, надежден и лесен за използване. Софтуер с приоритет на отдалечената цел на Nikon, 6-кратно увеличение и стъкло с многослойно покритие гарантират ясен и ярък изглед.Основни функции:Изключително лек, компактен и ергономиченДиапазон на измерване: 5-500 м (6-550 ярда)Режимът с приоритет на отдалечената цел показва разстоянието д..

Лазерен далекомер NIKON PROSTAFF 3I

449.00лв.

Общ преглед: *Възможността за точно измерване на разстоянието само с натискането на един бутон, осигурява важно предимство, когато трябва да се вземат бързи решения. Независимо от сезона или терена, PROSTAFF 3i на Nikon е идеален спътник във всяка ситуация. Новият лазерен далекомер комбинира модерна технология с компактен, лек и здрав корпус...

Лазерен далекомер NIKON PROSTAFF 5

399.00лв.

Общ преглед: *Висококачественият лазерен далекомер осигурява прецизно и бързо измерване на разстояния до 550 м (600 ярда) със стъпка от 0,1 м (ярда). *Шесткратното увеличение, лещите с многослойно покритие, големият окуляр и широкото зрително поле осигуряват лесно и незабавно улавяне на обекта. Режимът с приоритет на отдалечената цел, при кой..

Лазерен далекомер NIKON PROSTAFF 7I

649.00лв.

Общ преглед: *PROSTAFF 7i предлага ново ниво на усъвършенстване по отношение на точност и дължина на измерване. Уредът осигурява най-високото ниво на точност на измерване на разстояние под 600 метра, увеличава диапазона на измерване до 1200 метра, разполага с най-ниската възможна стъпка на увеличаване (0,1 м) и е сред най-леките лазерни далекоме..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)