Изглед:
Разпродаден

VR Шлем + Camera PS4 + 5 игри SONY PLAYSTATION 4 MEGA PACK

699.00лв.

PlayStation VR, сега в комплект с PlayStation Camera и пет от най-добрите VR заглавия Съдържание на пакета: VR слушалки, процесор, свързващ кабел за VR слушалки, PlayStation Camera, ваучер кодове за пет игри, HDMI кабел, USB кабел - PlayStation VR Worlds - The Elder Scrolls V: Skyrim VR - Resident Evil 7 Biohazard - Astro Bot: Rescue Mis..

Аксесоар VOGELS PS3 TwistDock

99.00лв.

TwistDock поставя вашия PS3 на пиедестал; TwistDock е най-новата иновация и е задължителна за системата за забавление PlayStation®3. TwistDock е нещо повече от докинг станция за този популярна гейм конзола. Системата може да бъде разширена и заредена и интегрирана по уникален начин с Sony Playstation 3, при което кабелите са скрити. Тази докинг сис..

Гейм контролер SONY PlayStation DualShock 4 Black

119.00лв.

Комплектът включва:Гейм контролер..

Гейм контролер SONY PlayStation DualShock 4 Blue

119.00лв.

Комплектът включва:Гейм контролер..

Гейм контролер SONY PlayStation DualShock 4 Crystal

139.00лв.

Комплектът включва:Гейм контролер..

Гейм контролер SONY PlayStation DualShock 4 Gold

139.00лв.

Комплектът включва:Гейм контролер..

Разпродаден

Гейм контролер SONY PLAYSTATION DUALSHOCK 4 GREEN CAMOUFLAGE

139.00лв.

Преживейте еволюцията на игрите с безжичния контролер DUALSHOCK®4. Безжичният контролер DUALSHOCK®4 запазва познатите на PlayStation играчите контроли и същевременно ви предоставя нови начини да взаимодействате с игрите и останалите играчи. SONY внася подобрения в аналоговите стикове и спусъчните бутони, за да бъде усещането за контрол още по..

Гейм контролер SONY PlayStation DualShock 4 Red

119.00лв.

Комплектът включва:Гейм контролер..

Разпродаден

Гейм контролер SONY PlayStation DualShock 4 White

119.00лв.

Комплектът включва: Гейм контролер..

Джойстик SONY PS4 ELECTRIC PURPLE

139.00лв.

Съвместим със Sony PlayStation 4 Безжична връзка, вграден високоговорител и тъчпад Не е включен USB кабел за зареждане на DualShock 4 контролера. В предната част на DualShock 4 контролера е разположен светодиоден светлинен индикатор, излъчващ различен цвят, който да отговаря на цвета на съответния герой в играта – един лесен начин за ид..

Джойстик SONY PS4 ROSE GOLD

139.00лв.

Съвместим със Sony PlayStation 4 Безжична връзка, вграден високоговорител и тъчпад Не е включен USB кабел за зареждане на DualShock 4 контролера. В предната част на DualShock 4 контролера е разположен светодиоден светлинен индикатор, излъчващ различен цвят, който да отговаря на цвета на съответния герой в играта – един лесен начин за идент..

Джойстик SONY PS4 TRANSLUCENT BLUE

139.00лв.

Комплектът включва:Джойстик..

Джойстик SONY PS4 TRANSLUCENT RED

139.00лв.

Комплектът включва:Джойстик..

Показва 1 до 15 от 81 (6 страници)