Изглед:

Игра PS4 SONY ASSETTO CORSA

29.00лв.

Комплектът включва:Игра PS4..

Игра PS4 SONY BATMAN ARKHAM KNIGHT

29.00лв.

Комплектът включва:Игра PS4..

Игра PS4 SONY BATTLEFIELD HARDLINE

29.00лв.

Комплектът включва:Игра PS4..

Игра PS4 SONY DISHONORED DEFINITIVE EDITION

29.00лв.

Комплектът включва:Игра PS4..

Игра PS4 SONY Far Cry Primal

29.00лв.

Far Cry, франчайзът спечелил многобройни награди, те отведе в тропиците и Хималаите. Сега те очаква пътуване назад във времето - обратно към първичния страх и човешката битка за оцеляване и еволюция, в иновативен отворен свят, изпълнен с опасности и дебнещи зверове, спираща дъха природа и неподправена ярост.Добре дошъл в каменната ера! Светът е ..

Игра PS4 SONY FIFA 17

29.00лв.

Задвижвана от един от най-добрите съвременни енджини – Frostbite – FIFA 17 ще промени изцяло начина, по който възприемаш и играеш легендарната футболна серия.Очакват те безпрецедентни нива на емоционална съпричастност със случващото се на екран заради изумителния фотореализъм при изобразяване на играчите и движенията им.Усещането, че не си просто г..

Игра PS4 SONY TESLAGRAD

29.00лв.

Комплектът включва:Игра PS4..

Игра SONY FARPOINT VR

49.00лв.

Комплектът включва:Игра..

Игра SONY KILLZONE SHADOW FALL

29.00лв.

Killzone: Shadow Fall е най-новото попълнение в популярната поредица Killzone и първотоИсторията:Тридесет години след събитията в Killzone 3В ролята на Шадоу Маршал Лукас Келан (Lucas Kellan) вие сте се заклели да защитавате своите братя от човешката расаБорете се да научите истината в тази напрегната и увлекателна история от поредицата Killzone. К..

Разпродаден

Игра SONY PLAYSTATION 4 AIR CONFLICTS: PACIFIC CARRIERS

29.00лв.

Air Conflicts: Pacific Carriers те запраща директно в центъра на горещата точка на Втората световна война. Този световен военен конфликт протича през средата на ХХ век (от 1 септември 1939 до 8–9 септември 1945 г.). Наречена е такаТвоето място е в пилотската кабина, както от едната, така и от другата страна на конфликта. Изживей емоциите на Lucas S..

Разпродаден

Игра SONY PLAYSTATION 4 ARCANIA: THE COMPLETE TALE

29.00лв.

Миртанската империя (Myrtana) е в безредие: Жадният за власт крал е поел на поход за завладяването на южните острови, без значение на каква цена.В тези смутни времена вие внезапно се озовавате насред безпокойство сред населението и война, причинена от загадъчна древна сила.В допълнението “Fall of Setarrif” съдбата на Аргаан (Argaan) отново се люлее..

Игра Sony Playstation 4 ASSASSIN'S CREED CHRONICLES

29.00лв.

Assassin's Creed® Chronicles: Китай Китай, годината е 1526, династията Ming е пред разпад. Последният останал асасин е Shao Jun - смела, жадна за мъст, обучавана от легендарния Ezio Auditore, тя е готова да се завърне по родните земи, за да търси възмездие и да възстанови Братството.Assassin's Creed® Chronicles: Индия Годината е 1841, а конфл..

Игра SONY PLAYSTATION 4 BATTLEFIELD 4

29.00лв.

Battlefield 4 е драматична и внушителна екшън играМултиплейър елементите на заглавието ще бъдат интегрирани в сингълплейър кампанията, което означава, че ще можем да насочваме нашите приятели, да играем в "огромни" околни среди и да използваме превозни средства в цялата кампания.Battlefield 4 използва Frostbite 3 енджинТип игра: Action Възрастова г..

Игра SONY PLAYSTATION 4 Carmageddon Max Damage

29.00лв.

Максимум разрушение, кръв, насилие и забава. Колко поражение си способен да нанесеш с един удар? Гаражът! В Carmageddon Max Damage колата е звездата! Избирай от над 30 автомобила, специално създадени за твоята разрушителна цел - разчистване на опонентите и пергазване на пешеходци. Имаш възмжоност да подобриш всичко по превозното ти средств..

Игра SONY PLAYSTATION 4 DARKSIDERS II DEATHINITIVE EDITION

29.00лв.

Darksiders 2 Deathinitive Edition: Подобрена графика и резолюция 1080p. Подобрени модели и промяна в светлинните ефекти. Визуална промяна в заобикалящата среда. Подобрен е балансът в играта, както и разпределението на намерените предмети. Включва всички DLC (допълнително дигитално съдържание за сваляне), издадени до сега. Те са интег..

Показва 1 до 15 от 47 (4 страници)