Навигатори за камиони

Изглед:
Бърз преглед

Навигация GARMIN DEZL 580 LMT-D EU

(0)
669.00лв.

5.0-инчова навигация за камион с карта на Европа с безплатни доживотна актуализации1. Включва безплатен трафик на живо чрез DAB или Smartphone Link и Live Services, чрез безплатното Smartphone Link приложение2 Персонализирано маршрутизиране за камиона3 за размера, товара и теглото на камиона ви, плюс предупреждения за предстоящи високи мостове, ..

Бърз преглед

Навигация GARMIN DEZL 780 LMT-D EU

(0)
869.00лв.

Премиум 7-инчов навигатор за камиони с магнитна стойка и безплатни доживотни актуализации1 Персонализирана маршрутизация2 за размера, товара и теглото на вашия камион, плюс предупреждения за предстоящи височини на мостове, остри завои, стръмни наклони и още Включва безплатен трафик на живо чрез Digital Traffic или Smartphone Link и Live Servi..

Бърз преглед

Навигация GARMIN DEZLCAM 785 LMT-D EU

(0)
1,099.00лв.

Премиум GPS навигация за камион Garmin dezlCam 785LMT-D EU BG. Производител Garmin. Гаранция 2 години. Продуктът има качена детайлна карта на България и Европа, с право на безплатно обновяване до живот, от garmin.com. Меню и гласова навигация на български. Адресите в България се въвеждат на кирилица. Капацитивен 7 инчов екран с ре..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)