Една от основните ни цели е да създадем безопасно, приятно и пълноценно изживяване за нашите клиенти по време на пазаруване в eunimag.com

 

Поради тази причина, ние приемаме много сериозно всички аспекти на нашата дейност и се стараем да гарантираме, че работим само с:

Верифицирани  Производители – Преди да бъдат одобрени за участие в eunimag.com, всички производители преминават през подробна регистрация и предоставят всичката необходима информация свързана с техния бранд и юридическо лице. Тази информация се анализира и верифицира от нашият юридически отдел, преди да бъде потвърдена търговската репутация на дадения производител. Подготвя се договор, който също така включва всички задължения на производителя към крайните клиенти. Само след като договора е разписан, производителя може да започне работа чрез платформата.

 

Винаги пазарувайте онлайн с повишено чувство за отговорност и проверявайте източниците на информация и търговците, с които си взаимодействате.

 

Гаранция за Вашите Пари – За да Ви предпазим от нежелани изживявания при поръчка на продукти, eunimag.com ще задържи парите ви на сигурно място до момента в който Вие получите поръчаната стока. Само след това парите ви ще бъдат освободени към доставчика. Ако по някаква причина не получите поръчката си в срок до 14 дни, eunimag.com ще възстанови парите ви.

 

Връщане на Стока – Вие можете да върнете всеки закупен артикул през eunimag.com в срок от 14 дни след получаване без да Ви бъдат задавани въпроси. Разбира се продуктът и опаковката трябва да бъдат непокътнати и в добър търговски вид.

 

Сигурност – Ние вярваме че сигурността и доверието са много важен аспект от нашата дейност, и за това се стараем да сме в крак с всички трендове и използваме само най добрите технологии за сигурност.